Σος Ολαντέζ (Hollandaise) Η Hollandaise είναι μία από τις 5 βασικές σάλτσες της Γαλλικής κουζίνας, συνοδεύει ιδανικά πιάτα με ψητό ψάρι, λαχανικών καθώς και το φημισμένο brunch αυγά benedict. Θα τη βρείτε σε αρκετές παραλλαγές καθώς μπορείτε να την αρωματίσετε με διάφορα μείγματα ανάλογα το ζητούμενο...

Το ρυζόγαλο είναι ένα παραδοσιακό κρεμώδες γλύκισμα που έχει σαν βάση το ρύζι και το γάλα, το βρίσκουμε σε αρκετές παραλλαγές ανάλογα τη περιοχή όπου παρασκευάζεται και στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το σερβίρουμε με κανέλα. Στη παρακάτω συνταγή θα δούμε το κλασσικό και αγαπημένο ρυζόγαλο, χρειάζεται...

Συνταγή για Pizza Μαργαρίτα Το φθινόπωρο μας προδιαθέτει για ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα της οποίας αναπόσπαστο κομμάτι είναι και η μαγειρική, παρακάτω θα δούμε μια απλή και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε στο σπίτι πίτσα μαργαρίτα! Φυσικά μπορείτε να κρατήσετε τη βάση και να πειραματιστείτε ελεύθερα με...

Στην Αμάλθεια μας αρέσουν οι νόστιμες και θρεπτικές γεύσεις! Γι’αυτό σήμερα επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε ένα εύκολο, γρήγορο και κυρίως θρεπτικό σνακ! Στη παρακάτω συνταγή θα δούμε βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε στο σπίτι μπάρες δημητριακών, μια συνταγή οδηγός καθώς μπορείτε να πειραματιστείτε ελεύθερα προσθέτοντας υλικά...

Στην Αμάλθεια με βάση την πολυετή εμπειρία μας της στο χώρο του Ho.re.ca. Εγκαινιάζουμε με αυτή τη συνταγή τη στήλη χρήσιμα νέα, από εδώ θα ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις και θα μοιραζόμαστε μαζί σας νέα αλλά και γευστικά μυστικά!   Το Red Velvet (η αλλιώς κόκκινο...