Η εταιρεία

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΔΑΝΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΙ,ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1939 ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ HORECA (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ) ΚΑΙ RETAIL (SUPER MARKETS ΚΑΙ MINI MARKETS) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ ΕΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΛΥΜΠΟΣ,ΡΟΔΟΠΗ, DELICIO, ΖΕΩ,HUGLI,GRECI,CALLEBAUT,ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ,BOUILLON D’OR,SKO,BE JUICE, ΜΠΡΕΤΑΣ,COLONA,ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ,DE CECCO,ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΡΡΩΝ, SABATINO, PERFETTO,ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ,ΑΓΡΟΖΩΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, CITTERIO,INTERFOOD, ΒΕΛΕΜΗΣ, MENU,RENNA,LEADER,CANUTI,SURGITAL,.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ –ΨΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.