Η εταιρεία

Η εταιρεία Αμάλθεια   εδρεύει στα Δανίλια της Κέρκυρας  και εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει  τρόφιμα, αναλώσιμα και εξοπλισμό.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση  που από το 1939 στοχεύει στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με τις πιο γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες τροφίμων  είναι σε θέση να προτείνει και να τροφοδοτήσει τους πελάτες της με τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παραδίδει καθημερινά  προϊόντα  σε επιχειρήσεις HO.RE.CA. (ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία) και retail (super markets και mini markets) σε όλη την Κέρκυρα και τους Παξούς ενώ τα τελευταία 3 χρονιά έχει επεκτείνει το δίκτυο των πελατών της σε ολόκληρη την Ελλάδα αυξάνοντας έτσι συνεχώς το πελατολόγιο της και συμβάλλοντας στην ανοδική της πορεία.

 

Συνεργασίες

H Αμάλθεια συνεργάζεται με της εταιρείες Όλυμπος, Ροδόπη, Delicio, Ζεω, Hugli, Greci, Callebaut, Κασσάνδρα, Bouillon d’or, Sko, Be  juice,  Μπρέτας, Colona, Μύλοι Θράκης, de Cecco, Κορυφή Σερρών, Sabatino, Perfetto, Ατλαντικός, Αγροζωή  Ιωάννινων, Citterio, Interfood, Βελέμης, Menu, Renna, Leader, Canuti, Surgital.

 

Εγκαταστάσεις

Oι μεγάλες εγκαταστάσεις της εταιρείας και ο μεγάλος αριθμός των φορτηγών –ψυγείων της παρέχουν στους πελάτες της την ασφάλεια της διαθεσιμότητας και της γρήγορης και σωστής παράδοσης των προϊόντων.